Impressie bebouwing Aarplein
Impressie Aarplein vanaf Vest
Impressie Aarplein, binnenstraat
Impressie Aarplein, parkeren
Impressie Aarplein, hoekgebouw
Impressie Aarplein vanaf Aarhof

Aarplein

Na een uitgebreide marktconsultatie en selectie is Thunnissen gekozen als de ontwikkelende partij voor het Aarplein. Thunnissen gaat op het Aarplein in totaal ca. 105 woningen bouwen (34 appartementen en 71 eengezinswoningen) in verschillende uitvoeringen.

Uitgangspunt in het plan is dat het parkeren voor bewoners wordt opgelost op eigen terrein en zo veel mogelijk "uit het zicht". In de toekomst kunnen bewoners daarom onder het bouwdeel langs de Kromme Aar parkeren. Alleen in de zuidoosthoek is bewonersparkeren op maaiveld voorzien.

Voor bezoekers is midden in de in U-vorm opgezette bebouwing een parkeerterrein met ca. 90 openbare parkeerplaatsen voorzien. Bovendien wordt het parkeerdak op de Aarhof uitgebreid met een parkeergarage.

 

Op dit moment wordt hard aan de verdere uitwerking van de bouwplannen gewerkt. Als deze hun definitieve vorm hebben gekregen, organiseert de gemeente een informatiemoment voor omwonenden en anderen geïnteresseerden. Uiteraard bent u van harte welkom en kunt u dan terecht met al uw vragen.

Op de plaatjes ziet u de eerste impressies van hoe de bebouwing van het Aarplein in grove lijnen wordt opgezet.