Laatste Nieuws

Werkzaamheden Van Mandersloostraat en Aarkade

27-12-2016

Werkzaamheden hoek Van Mandersloostraat/Aarkade

Vanaf de tweede week van januari, wordt er gewerkt aan de reconstructie van een deel van de Van Mandersloostraat. Vanaf de ingang naar de Aarhof, ongeveer halverwege, tot aan de brug naar de Hooftstraat zal de bestrating vernieuwd worden. Hierbij wordt de straat vlak gemaakt en zullen er opstapjes en hellinkjes komen bij de winkels op de hoek met de Aarkade. Zo ontstaat er een betere aansluiting op de winkels en de nieuwe brug over de Kromme Aar.

De doorgang voor voetgangers en fietsers door de Van Mandersloostraat blijft gewoon open volgens de regels die er nu gelden. Het expeditie verkeer zal echter achteruit de Van Mandersloostraat moeten verlaten of moeten keren. Hierbij wordt van iedereen gevraagd om extra op de veiligheid te letten en te zoeken naar veilige manieren om te expediëren. Deze werkzaamheden duren, uiteraard afhankelijk van weersomstandigheden, tot week 7. 

Let op!

Veiligheid bij de omleidingsroute op het Thorbeckeplein.

Het is belangrijk dat u de belijning van de omleidingsroute op het Thorbeckeplein blijft volgen. Het is al meerdere malen voorgekomen dat iemand per abuis met zijn fiets het werkterrein van de bouwers is binnen gefietst. Ondanks de geplaatste hekken moet u goed opletten!

 

terug

Aanmelden nieuwsbrief