Laatste Nieuws

Hoogste punt Thorbeckegebouw en Kade 39

04-12-2015

Vandaag is het zo ver. Zowel het Thorbeckegebouw als Kade 39 bereiken hun hoogte punt. Algemeen directeur bij VORM, Hans Meurs, is verheugd over het vlotte verloop van de bouw en het nu al mooie resultaat. Vergezeld door Sinterklaas en zwarte Pieten konden kopers kennis maken met hun toekomstige woning. Ook de toekomstige huurders van het Thorbeckegebouw waren aanwezig. In het totaal komen er in het nieuwe Thorbeckegebouw 66 huurwoningen. Op de begane grond aan de kant van het Thorbeckeplein is ca 500m² beschikbaar voor winkels.

Kade 39 is opgezet in 39 woonunits. De kopers kunnen kiezen voor een kleine loft, een koppeling van 1,5 of 2 units of zelfs een herenhuis. Op de begane grond is ruimte voor circa 600m2 commerciële ruimte waarvan ongeveer 250m2 horeca.

Beide gebouwen worden in juni 2016 opgeleverd.

Wethouder Gerard van As is enthousiast, “sinds de start van de bouw gaan de ontwikkelingen aan de Lage Zijde ontzettend snel en daar ben ik blij mee. Het bereiken van het hoogste punt is altijd een belangrijke stap in elk bouwproces, dat is hier ook zo. Op korte termijn starten ook de werkzaamheden aan het Nutsgebouw en de verbreding van de Kromme Aar. Kortom, ik verwacht deze zomer op het terras van het Nutsgebouw te kunnen zitten, aan het haventje in de Kromme Aar”.

Inschrijven voor een woning

Op donderdag 14 januari start de inschrijving voor de huurwoningen in het Thorbeckegebouw, maar ook van de huurwoningen in de Nachtegaal die een stukje verderop in het stadshart worden gebouwd. Inschrijven kan via woningnet Holland Rijnland. Op vrijdag 22 januari van 17.00 tot 19.00 uur is het kantoor van wonenCentraal open iedereen die meer informatie wil en voor mensen die geen computer hebben maar zich wel willen inschrijven voor een woning.

terug

Aanmelden nieuwsbrief