Laatste Nieuws

Thorbeckegebouw tijdelijk in gebruik door Parkour Disciplines

27-08-2014

Tot de sloop mag Parkour Disciplines op gezette tijden gebruikmaken van het gebouw. Dat wil zeggen dat zij van 1 tot en met  17 september hun kunsten en activiteiten in dit pand mogen uitoefenen.

Wie zijn Parkour Disciplines?

U kent ze vast wel, die sportievelingen die op straat allerlei trucen en kunstjes vertonen, die zonder moeite over de kop gaan en over obstakels springen alsof ze er niet zijn. Deze sportievelingen beoefenen de sport ‘Parkour’ en ‘Freerunnen’.

Parkour Disciplines is een bedrijf dat op professionele wijze parkour en freerunning lessen aanbiedt aan vrijwel alle leeftijdsgroepen. Zij zijn al zeven jaar actief met lessen in Zoetermeer sinds één jaar ook actief met lessen in Alphen aan den Rijn. Meer informatie over hen en de achtergrond en oorsprong van de sport vindt u op www.parkourdisciplines.com

Het pand zal op gezette tijden (woensdag 15.00-21.00, vrijdag 15.00-21.00 en zaterdag 11.00-19.00 uur) in samenspraak met de gemeente geopend zijn en er zullen altijd bevoegde coaches aanwezig zijn op het moment dat er getraind wordt. In het pand zullen uitsluitend Freerunners aanwezig zijn die les volgen.

Graag nodigt Parkour Disciplines u uit om op zaterdag 6 september om 11.00 een kijkje te komen nemen om kennis te maken en deze manier van bewegen te leren kennen. Als u vragen heeft, een keer mee wilt doen of iemand kent die een keer mee wilt komen doen kunt u contact opnemen met  Dave Hogenboom tel nr. 0613809021.

terug

Aanmelden nieuwsbrief